Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cum comand?

1. Alegerea produsului

Dati click pe imaginea unui produs. Se va deschide pagina de detalii ce contine: pozele, pretul, dimensiunea, etc.
2. Personalizarea

Persoanalizarea GRATUITA ! , trimiteti textul la adresa de email contact@mirajulnuntii.ro, dupa prelucrarea acestuita veti primi bunul de tipar pentru confirmare, numai dupa confirmare o sa personzalizam toate invitatiile

3. Comanda

Va rugam sa adaugati in cosul de cumparaturi invitatiile sau produsele care va intereseaza si urmati pasii pentru finalizarea comenzii sau trimiteti comanda la adresa de email: contact@mirajulnuntii.ro.
Comanda dumneavoastra trebuie sa contina:
–    codul produsului
–    numarul de bucati
–    textul si culoarea textului (daca este unul din textele de pe site-ul nostru specificati numarul textului)
–    numarul de telefon la care puteti fi contactati
–    adresa si numele destinatarului.

4. Livrarea

Termenul de livrare este de 2(doua) zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.
Livrarea se poate face la sediul societatii din Targoviste, str. Aleea Manastirii, nr 250-1,jud. Dambovita sau prin curierat rapid in max. 2 (doua) zile lucratoare de la data livrarii din Targoviste (nu raspundem de prejudiciile sau intarzierile ocazionale cauzate de firma de curierat rapid).

 

5. Confirmarea comenzii

Dupa ce trimiteti comanda urmand pasii de finalizare a comenzii sau emailul cu comanda dumneavoastra veti primi din partea noastra, in max 1 (una) zi lucratoare un email ce contine textul final (bunul de tipar) pentru confirmare.
Va rugam sa cititi cu atentie bunul de tipar si sa ne semnalati printr-un email eventualele greseli, in cel mai scurt timp veti reprimi textul corectat.
Dupa ce bunul de tipar a fost confirmat de catre dumneavoastra, printr-un reply la emailul pe care l-ati primit cu mentiunea SUNT DE ACORD CU TIPARIREA INVITATIILOR, responsabilitatea pentru corectitudinea textului va apartine. Din acest moment in max 2 (doua) zile lucratoare invitatiile pot fi livrate la sediul societatii sau catre curier.

6. Plata

Plata se face la livrarea comenzii (ramburs)

Pentru comenzile de invitatii care presupun personalizare si depasesc valoarea de 500 lei va rugam sa platiti un avans de 30% din valoarea totala a comenzii, diferenta urmand a fi achitata la livrarea comenzii.
Plata se poate face la orice filiala sau agentie a Bancii Comerciale Romane prin foaie de varsamant sau de la orice banca prin ordin de plata in contul:
RO15RZBR0000060015329809 – RAIFFEISEN BANK TARGOVISTE
Beneficiar: S.C. MNC PREST S.R.L. CUI:  18478769, J15/259/2006, Com. Razvad, Sat. Valea Voievozilor, str. Aleea Manastirii, nr 250/1.

7. Asamblarea
Asamblarea invitațiilor nu este inclusă in preț ( dacă doriți acest serviciu prețul este de 80 bani/ invitație)

Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati la unul din numerele de tel.:
0722 938 907 sau 0722 327 192

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.